Events

Bewijs jullie skills en win vette prijzen!

Waarom Events?

... Omdat het een nog grotere uitdaging is!

Strijd niet tegen één of twee andere teams van vrienden en/of collega's, maar bewijs jezelf in een strijd waar honderden of duizenden aan meedoen! Is jouw team de beste, dan winnen jullie ook nog eens toffe prijzen!

Versla de klok en overklas de concurrentie. Elk event is een time-based, realtime strijd tegen andere teams en/of personen! Dat wil dus zeggen dat je niet alleen de klok moet verslaan, maar ook direct tegen andere teams strijd.

De kosten zijn laag, de prijzen zijn goed en de ervaring is tof! Twijfel niet en doe mee! Check de aankomende events hieronder!

  • Goedkope entree
  • Mooie prijzen
  • Toffe, unieke ervaring
  • Time based en realtime ervaring
  • Versla iedereen en claim de titel "Beste Escape Crew"

Alle Escape Crew online events

Events van Escape Crew zijn nog in ontwikelling. Wil je niets missen en bericht worden als het eerste grote event gepland is? Laat dan je gegevens achter!

Escape Crew


Speel waar en met wie je wilt. Schrijf je in met jouw team, versla de klok en overklas de andere teams. Bij Escape Crew gaat het niet alleen om snelheid, maar om het verslaan van je tegenstanders! Een extra toffe, uitdagende online ervaring voor veel plezier!

Online Escaperooms


Alle escaperooms van Escape Crew worden in verschillende varianten aangeboden. Zo weet jij zeker dat de escaperoom die jij speelt de juiste uitdaging biedt! Dus hoe en met wie jij ook speelt, er is altijd een escaperoom gemaakt voor jouw vermaak!

Neem contact op


Heb je een vraag? Een tof idee voor een escaperoom? Wil je samenwerken met Escape Crew? We beantwoorden graag je vragen en kijken graag naar jouw voorstel om de ervaring voor onze spelers uitdagend, uniek en plezierig te houden!